Om Radio & TVTeknik
Radio & TV-Teknik ab startades av Claes-Eric Ericson och Rune Gustavsson hösten 1984. Vi utför service på TV, video och andra förekommande apparater inom hemelektroniken. Vi säljer och installerar antenner, paraboler, MF-nät, SMATV-nät och kabel-TV. Givetvis utför vi även reparationer och uppgraderingar på dessa anläggningar. Vi är heller inte främmande vad gäller enklare nätverkslösningar, mycket aktuellt nu i samband med VideoOnDemand resp. Viaplay-tjänsterna med Canal Digital och Viasat. Sedan 2007 har vi även monterat bildskärmar i cafeer, affärer och andra offentliga miljöer, framförallt då åt MinAffärsTv i Kinna samt AdCityMedia i Stockholm.

Vi har även ett bra samarbete med Gallo Electronics i Varberg med reparationer av förekommande apparater i branchen.

Sedan hösten 2007 är Rune ensam ägare till företaget. Frun Eva som vi ser här bredvid Rune sköter skrivbordsarbete, kundkontakter m.m.
1:e december flyttades firman till hemadressen i Hajom, där lager och kontor finns. Det är även här man lämnar in apparater för reparation.

Öppettider sker tillsvidare efter överenskommelse.

Vi är återförsäljare för Canal Digital, Viasat och Boxer, tecknar ni abonnemange hos oss kan ni räkna med snabb leverans och extra bra service!

Vi levererar även lösningar i fiberanslutna fastigheter, framförallt dragning av nätverkskabel osv.